Насадка рухається за внутрішнім об'ємом чаші і одночасно обертається навколо своєї осі, але у зворотному напрямку. Це забезпечує ретельне та рівномірне перемішування інгредієнтів. Повітря залишається в тісті, роблячи його м'яким і повітряним. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати правильну насадку для вашого рецепту та справити враження на гостей чудовими результатами. Змішування, збивання та вимішування. Комплектація кухонної машини включає гачок для вимішування тіста, віночок та лопатку для змішування. Віночок допоможе за лічені хвилини збити вершки і білки в піну, гак для тіста справляється з найтужнішим тестом, а лопатка використовується для змішування інгредієнтів до легких, повітряних текстур, наприклад, кремів та соусів.