Електрична конфорка швидкого розігріву
Поєднання традиційної плити з чавунними конфорками із підвищенням швидкості розігріву до максимальної температури. Конфорки швидкого нагріву маркуються червоним кружком усередині і розігріваються до максимальної температури за 7 хвилин, тоді як електричні конфорки зазвичай за 10 хвилин. Після виходу на задану температуру конфорка автоматично перемикається на робочий режим зі зниженою потужністю нагрівального елемента.
Нержавіюча сталь
Основними перевагами матеріалу є надзвичайно високий опір впливу кислот і хімічних реагентів, простота очищення, стильний дизайн і можливість інтеграції практично в будь-який інтер'єр.
Газ-контроль
Наявність газ-контролю забезпечує максимальну безпеку навіть у вашу відсутність на кухні. У разі перебоїв із постачанням газу або зникнення полум'я автоматика відключить подачу газу та попередить його витік.
Конфорка WOK
Суперпотужна конфорка WOK допоможе вам приготувати страву вдвічі швидше, ніж на звичайній газовій конфорці як у спеціальному WOK-посуді так і у звичайній великій каструлі.
Переваги приготування їжі, використовуючи WOK-посуд, в першу чергу оцінять люди, які ведуть здоровий спосіб життя. Їжа швидше готується і піддається рівномірній тепловій обробці, завдяки чому зберігаються вітаміни. Крім того, можна отримати хрустку скоринку з меншою кількістю жиру, що теж є перевагою здорового харчування.
Приготування їжі на WOK-конфорці - це простий і швидкий спосіб урізноманітнити свій раціон і поглянути на звичні продукти та страви з нового боку.
Чавунні грати
Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасного вигляду і практичності. Чавунні решітки більш стійкі до високих температур, мають покращену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати (особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті та легку перестановку з однієї конфорки на іншу.
Великим плюсом чавунних ґрат є те, що вони не втрачають свого первісного вигляду з часом користування.