Вакууматор – практичний та компактний пристрій для кухні, який значно спрощує процес зберігання продуктів. Він допомагає зберігати свіжість продуктів на більш тривалий термін, запобігаючи розмноженню бактерій та уповільнюючи процеси окиснення. Завдяки компактним розмірам, прилад легко поміщається у кухонну скриньку. Вакууматор підтримує два режими роботи та підходить як для вологого, так і для сухого вакуумування. Його можна використовувати не тільки на кухні, а й у поїздках – за допомогою його можна захистити телефон, паспорт та інші документи від вологи.
Основні характеристики кухонного вакууматора:
розмір: 32×8×5.5 см; довжина шва запаювання: 250 мм;
потужність: 300 Вт;
ступінь вакууму: 60 кПа;
довжина шнура: 70 см.
Комплектація: вакууматор;
10 пакетів для вакуумування. Правила упаковки побутового вакууматора: використовуйте тільки спеціальні пакети; кладіть пакет максимально рівно; заповнюйте пакет не більше ніж на 3/4 обсягу; жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підвернувши його краї, щоб жир не потрапив у насос; під час упаковки м'яких продуктів (наприклад, полуниці) слідкуйте за процесом, щоб не пошкодити ягоди. Якщо ви хочете зберегти свіжість продуктів, оптимізувати простір у холодильнику та продовжити термін зберігання без втрати смаку та корисних властивостей, цей вакууматор стане вашим незамінним помічником.