На максимальній швидкості продуктивність витяжки досягає 390 м3/годину. Такий показник гарантує ефективну роботу навіть у просторих кухнях (8-9 м2) кожні 60 хвилин, повітря в приміщенні повністю оновиться 15 разів. Враховуйте, що для ефективної роботи витяг слід включати відразу ж, як починаєте готувати. Спочатку встановіть мінімальну швидкість роботи. Коли випари стануть помітні, збільште потужність.
У режимі максимальної продуктивності рівень шуму витяжки вбирається у 67 дБ: до речі, рівень гучності вважається нормою для сучасних офісних приміщень. Тому поки повітря на кухні очищається, ви можете спокійно спілкуватися з рідними чи відпочивати у сусідній кімнаті, не відчуваючи дискомфорту.
Регулюйте потужність роботи витяжки, перемикаючись між 3 швидкісними режимами. Коли ви тільки починаєте готувати, використовуйте мінімальну швидкість, а при появі пари та запахів перемикайтеся на середню. Максимальна швидкість стане в нагоді при поєднанні декількох кухонних процесів, а також допоможе швидко провітрити кухню після закінчення приготування.