Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Меню
Наша адреса: 👉 м. Харків, вул. Суздальські Ряди, 9. метро "Центральний ринок", Будинок Торгівлі, 1-й корпус, 1-й поверх. 👉 м. Київ, вул. Івана Виговського, 13
👉 м. Харків, вул. Суздальські Ряди, 9. метро "Центральний ринок", Будинок Торгівлі, 1-й корпус, 1-й поверх. 👉 м. Київ, вул. Івана Виговського, 13
Пн: 8.00-15.00
Вт-Сб: 8.00-17.00
Нд: 8.00-16.00

Email: sell@toptv.com.ua
095-442-64-55 098-442-64-55 073-442-64-55 Замовити дзвінок
Список порівняння 0
1 452 грн.

Купить Вакууматор SILVER CREST SV125C6 black

Новинка
Продано
Виробник: SILVER
Код товару: 8808130222416
Відгуків: 0
Уточнюйте
1 452 грн. ($1 452)
Характеристики: (дивитися всі)
Тип:
Вакуумний пакувальник
Потужність:
120 Вт
Тип пакетів для пакування:
Швидкість відкачування повітря:
8 л/хв
Тип насосу:
Доставка У той же день при замовленні до 12:00 Оплата Сплачуйте швидко та зручно Гарантія 12 місяців
Вакуумний пакувальник, вакууматор Silver Crest SV 125 C6 Black 125 Вт Опис Вакууматор Silver Crest дозволяє суттєво продовжити термін зберігання м'яса, риби, овочів, ягід, сиру, а також зелені, грибів та кавових зерен. Час безпеки безпосередньо залежить від типу продукту: м'ясо, птиця і риба можуть зберігатися в холодильнику під вакуумом до 7 днів, а зерна кави, чай і спеції при кімнатній температурі – місяцями. Міцна упаковка дозволяє не тільки продовжити «життя», але й зберегти смак, аромат і вітаміни, що містяться в продукті, що робить таку технологію привабливою для тих, хто вважає за краще вживати тільки свіжі продукти. Вакуумування - це ще й спосіб розподілу продуктів за зручними порціями для приготування різноманітних страв. Упаковка дозволяє довго зберігати заготовки як в холодильній, так і в морозильній камері, і спланувати меню на тиждень, витративши при цьому кілька годин. Прилад активно застосовується для приготування страв у техніці Sous Vide – низькотемпературне готування у вакуумі, донедавна доступне лише шеф-кухарям елітних ресторанів. Вакуум запобігає висиханню вмісту пакета внаслідок заморожування та втрати соків у процесі відтайки. Ще одна причина популярності пакувальника – можливість замінити собою маринатор: покладіть усередину пакету м'ясо, спеції, маринад, відкачайте повітря і шашлик просочиться за лічені хвилини! Для аромату, повітронепроникного та водонепроникного зберігання продуктів Підходить для вакуумування та запечатування пакетів за один крок. Для приготування за методом sous vide та консервування продуктів Знімний піддон для рідини, який можна мити в посудомийній машині. Для наявних у продажу плівкових тубусів максимальною шириною 30 см. З'єднання для зовнішнього вакуумування контейнерів і пакетів для свіжих продуктів з вакуумним клапаном Функція «Вологий» для особливо вологої їжі «М'яка» функція для делікатних продуктів Рулон з фольги не містить бісфенол-А і підходить для використання в мікро0 хвилини з відкритим пакетом) Світлові індикатори для контролю процесу вакуумування та запаювання Практична намотування кабелю та нековзні ніжки для надійної підставки Технічні характеристики: Потужність що споживається: 125 Вт Напруга: 220-240В, 50/60Гц Функція насоса: 0,000 Довжина кабелю: 130 см Матеріал Пристрій: пластик, силікон, сплав NiCr Фольга: нейлон PA + PE Габаритні розміри Пристрій: близько 38,6 х 14,5 х 7,3 см Трубка з фольги: близько 300 x 28 см. Адаптер А 3 , 3 , 3 Адаптер B: близько 3,75 х 2,87 х 2,47 см Адаптер C: близько 3,32 х 1,83 х 3,69 см Маса Пристрій: близько 1100 г Туба з фольги: близько 190 г Адаптер А: близько 7 г Адаптер B: близько запасне ущільнення, рулон плівки 3 м та 3 перехідники для вакуумного клапана .
Вакууматори
Тип:
Вакуумний пакувальник
Потужність:
120 Вт
Тип пакетів для пакування:
Швидкість відкачування повітря:
8 л/хв
Тип насосу:
Тиск стиснення:
0.75 Бар
Вибір інтенсивності відкачування повітря:
Режим роботи:
Dry (сухі продукти) / moist (вологовмісні продукти) / canister (вакуумування контейнерів)
Колір:
Чорний
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.