Функція приготування на пару: завдяки доданню пари продукти виходять хрусткими та соковитими всередині.
Додаючи порцію пари під час випікання, наприклад, хліба, результат випічки стає якіснішим. Пара запобігає висиханню продуктів, випічка красиво підрум'янюється, зберігаючи смачну соковитість усередині. Залийте відповідну кількість води в ємність, розташовану в нижній камері духовки, та встановіть функцію конвекція з парою. Ви можете зняти контейнер та помити його в посудомийній машині. До того ж інші страви та випічка, приготовані таким чином, набагато смачніші.
Завдяки функції «гаряче повітря та пара» тепло та вологе повітря рівномірно розподіляються всередині камери духовки. Випічка гарно підрум'янюється, зберігаючи смачну соковитість усередині.
Управління за допомогою світлодіодного дисплея з червоним підсвічуванням: просте управління та прямий доступ до функцій часу.
Помічник із прибирання: менше прибирання з новою опцією очищення, спеціально розробленою для легких забруднень.
Духовка трохи забруднена і ви хочете швидко її почистити? Просто налийте близько 400 мл води та краплю засобу для миття посуду на дно духовки, потім встановіть відповідну функцію нагрівання, температуру та час. Цей екологічно чистий спосіб очищення розм'якшує залишки випічки. Просто протріть їх ганчіркою, і весь процес очищення буде швидким та нескладним.
EcoClean Direct: майже не потрібно чистити завдяки спеціальному покриттю на задній стінці, яке автоматично поглинає жир.
Функція EcoClean Direct, енергозберігаюча функція, що полегшує очищення духової шафи. Спеціальне покриття з керамічних мікрочастинок на задній стінці духовки розщеплює краплі жиру, що відклалися на них під час приготування – на весь термін служби приладу. Економія вашого часу та енергії.
3D-конвекція: рівномірний розподіл тепла при випіканні на трьох рівнях.
Тепер ви можете спекти багато свого улюбленого печива, використовуючи три рівні одночасно. 3D-вентилятор гарячого повітря швидко та рівномірно розподіляє тепло по всьому внутрішньому простору, тому ви можете одночасно випікати різні страви (наприклад, лазанню та кекси), не побоюючись перенесення ароматів.