Енергоефективність A+ (низьке енергоспоживання)
Мінімальна t 30 ° Interline запроваджує технології ресторанного рівня у ваш будинок. Готувати за низьких температур можна будь-які продукти: овочі, м'ясо, рибу, крупи, молоко.
Цим методом можна готувати супи, рагу, каші, м'ясні, рибні страви та навіть десерти. Вони набувають неповторного смаку і різко відрізняються від аналогів приготовлених при звичайних високотемпературних режимах. Також низькі температури можна використовувати для виготовлення у вакуумній упаковці типу Sous-vide.
Система м'якого закриття та відкриття дверей - SOFT CLOSE/OPEN
Вбудований у дверцята пристрій Soft Close/Open забезпечує незмінно м'яке та безшумне закриття та відкриття. Прилад не тільки виглядає, а й працює за вищим розрядом.
Кільцевий нагрівач. Унікальна система обдування гарячим повітрям. Завдяки кільцевому нагрівачеві, через отвори на задній стінці духової шафи, вентилятор, що безшумно працює, спрямовує нагріте повітря, з великою швидкістю циркулює навколо страви. Ідеально підходить для одночасного приготування на кількох рівнях.
Швидке попереднє нагрівання духової шафи
Всього лише за 4 хвилини духова шафа нагріється до t 180 ° С і буде готова почати випічку хліба.
Надточне регулювання температури крок в 1°С (від 30С до 100С)
Переваги регулювання температури кроком в 1 ° С це кулінарні шедеври. Так, при t 32°C можна готувати опару для дріжджового тіста. При t 37 - 40 ° С готується йогурт. При t 40 - 50 ° С можна висушити білі гриби або рижі.
Підтримка страв у теплому стані
Встановивши температуру між 30 і 95°C, температура їжі зберігатиметься постійною до двох годин. Приготовлені наперед страви не втратять свого смаку і будуть теплими перед подачею до столу.
Підігрів посуду
Підігріті тарілки зберігають запах та смак різних страв: від борщу до вареників та ароматного жаркого. Ваш омлет чи яблучний пиріг ніколи не просядуть.
Завдяки можливостям дохової шафи Interline, ваш столовий посуд збереже потрібну температуру — від 30 до 80°C. І ви зможете вдома подавати гарячі страви, як у найкращому ресторані.
Більше простору, більше свободи для кулінарної творчості
Завдяки збільшеному об'єму духовки (до 72 літрів) можна готувати більше страв одночасно або приготувати найбільшу індичку.
Великий подвійний гриль для ідеальної скоринки
Великий і невеликий нагрівальні елементи забезпечать утворення ідеальної скоринки.
Air Duct System 2.0
За рівномірність розподілу повітря в духовці EDGE ONE відповідає система Air Duct System, що складається з технологічних отворів на задній стінці, за допомогою роторих, гаряче повітря в рівних обсягах надходить на кожен з рівнів приготування. Багато тістечок для великої компанії. Продумана система розподілу повітря забезпечує рівномірне приготування їжі кожному рівні.
Стоп-пауза
Зупиніть процес приготування в разі потреби, а духова шафа запам'ятає всі налаштування.
Удосконалена форма листа
Деко має спеціальну ручку на передній частині для ще безпечнішого вилучення його з духової шафи.
Cool Doors - 3 скла у дверцятах
Ще прохолодніше скло для вашої безпеки. Досконала система охолодження дверцят у поєднанні з потрійним склом, а також низьке енергоспоживання роблять характеристики духової шафи досконалими.
Захист дітей. Блокування панелі керування
Ми дбаємо про безпеку ваших дітей. Натисніть на 3 сек кнопку блокування таймера/захист від дітей та заблокуйте панель керування.